Onderlinge wedstrijden 2011
salto home salto home foto’s foto’s filmpjes filmpjes clubinfo clubinfo salto-onderling salto-onderling salto-onderling uitslagen uitslagen
Onderlinge wedstrijden 2011 groot succes! Op deze pagina vind je alles van de onderlinge wedstrijden 2011 die op zaterdag 14 mei zijn gehouden. De uitslagen, de foto’s, de filmpjes, de prijswinnaars. Je kunt nu al de uitslagen downloaden door op deze link te klikken (pdf bestand opent in een nieuw venster).
Uitslagen Onderlinge Wedstrijden 2011
Foto´s prijswinnaars online Klik op onderstaande foto van enkele prijswinnaars en ga naar de pagina met de namen en foto´s van  alle medaillewinnaars.
Veel foto´s online We hebben al ruim 100 foto’s kunnen plaatsen. Als je zelf als ouder leuke foto´s hebt gemaakt en die met ons wilt delen, stuur ze dan per mail op naar website@gvsalto.nl, liefst met wat toelichting erbij. Klik hier om naar de eerste fotopagina te gaan.
Eerste films online Klik op de volgende link om het eerste filmpje van de onderlinge wedstrijden te zien. 4 Brug hoog oefeningen van de jongens. En hier voor het filmpje van twee balkoefeningen
activiteiten activiteiten salto-onderling salto-onderling salto-onderling